GANODERMA LUCIDUM - A GYÓGYNÖVÉNYEK KIRÁLYA!
A magyar emberre ugyanaz jellemző, mint a világ bármely országában lakókra: Szeretjük a kávét.
A kávéfogyasztás egy rituálé, az emberek isszák reggel ébredés után, isszák a munkahelyükön, isszák baráti beszélgetésekkor, üzleti tárgyalásokon. Miért ne tegyük szokásainkat egészségesebbé, ha már egyszer nem tudunk lemondani róla?! Miért is mondanánk le róla?
A Ganoderma Lucidum ( Pecsétviaszgomba ) nem csak egyszerűen egy gomba, hanem gyógyhatású gyógynövény, amelyet jó minőségű kávéval keverve korábban megszokott kávénk helyett fogyaszthatunk. Nagyon széles tárháza van már az öngyógyító mechanizmusokat befolyásoló készítményeknek a wellnesspiacon, de ilyen igazán élvezetes és jó ízű egy sincs.
A gomba főbb hatása az, hogy javítja a szervezet általános állapotát, öngyógyító képességét, jó közérzetet biztosít mellékhatások nélkül. Már a történelme is elgondolkodtató, hiszen kb. 4000 éve ismerik, az Egyiptomiak is használták.
Az első írásos emlékek az időszámításunk előtti időkből származnak Kínából.
Az Orvostudomány az 1970-es években kezdett el vele foglakozni, termesztését 1975-ben kezdték el. 2005-ben Dr. Howard W. Fisher könyvet írt róla Reishi a megoldás címmel. Magyarországon is megtalálható ez a gomba, de termesztéséről nem tudunk, a mai napig külföldről hozzuk be. A gomba frissen nem fogyasztható, csak szárított, porított formában.
Egy csodálatos gyógynövény. A Ganoderma nem tesz egyebet, mint feltérképezi a bennünk rejlő betegségeket, elváltozásokat, és megerősítve ostromlott immunrendszerünket javítja a szervezet általános állapotát, serkenti a szervezet természetes öngyógyító folyamatait, ezáltal karbantartja a testet, és hosszabb életet biztosít! Olyan gyógynövény ez, melynek nincs mellékhatása még hosszú távú használat után sem, és csökkenti a nyugati gyógyszerek mellékhatásait. A 4000 éve ismert gyógynövény, a Ganoderma lucidum - a maga több, mint 200 aktív hatóanyagával - olyan mértékben erősíti az immunrendszerünket,hogy az képessé válik kijavítani az elváltozásokat!
( Ezentúl étrend-kiegészítő formájában is kapható a ganoderma - aki nem szereti a kávét, az is megtapasztalhatja a gomba áldásos hatásait! )
Található benne:
- 150 triterpén
- 50 poliszacharid
- Szénhidrátok
- Aminosavak
- Zsír
- Alkaloidák
- Vitaminok
- Ásványi anyagok
Vízben oldódóó elemek
A. Poliszaharidok ( A TISZTÍTÓK )
- Erősíti a test természetes gyógyító képességét,
- Csökkenti a vércukor szintet és támogatja a hasnyálmirigy funkciókat,
- Segít kitisztítani a méreglerakódásokat (detoxifikáció),
- Megerősíti a sejt-membránokat,
- Növeli az oxigén ellátottságát a vörös vérsejteknek.
B. Szerves Germánium ( A KIEGYENSÚLYOZÓ )
- Növeli az oxigénfelvevő képességet a testben,
- Rendbehozza a test elektromos töltésének egyensúlyát. (Elektromos Töltés Egyensúlyozó),
- Eltávolítja az abnormális cellákat, amelyek a tályogos sejtek körül találhatók.
- A ginszenghez képest 4-6X többet tartalmaz.
Szervesen oldódó elemek
A. Adenosinok ( A SZABÁLYOZÓ )
- Csökkenti a koleszterin szintet és a szabad zsírok mennyiségét a vérben,
- Csökkenti a vér lipidek szintjét és stabilizálja a vörös sejtek hártyáját,
- Csökkentheti a trombocita kötés szintjét,
- Növeli a mellékvesekéreg funkcióit, megtartja a belső elválasztású mirigyek egyensúlyát,.
- Szabályozza az anyagcserét,
- A vér ph értékét szabályozza.
B.Triterpenoidok ( AZ ÉPÍTŐK)
- Ízében keserű,
- Fokozza az emésztő rendszert,
- Megakadályozza az antigének okozta allergiát,
- Csökkenti a koleszterint és a semleges zsírokat a testben,
- Aktiválja a sejtek sejtmagját.
A Ganoderma hatékonysága abban rejlik, hogy...
- Csökkenti a vérben a koleszterin és a szabad zsírok mennyiségét,
- Csökkenti a vércukorszintet; visszaállítja a hasnyálmirigy működését,
- Csökkenti a vérben található lipidek számát és stabilizálja a vörösvérsejtek membránjait.
- Mivel a Ganoderma adenosine-t tartalmaz, csökkentheti a vérlemezkék felhalmozódását, bomlasztja a thrombinokat, és megakadályozza a trombózist,
- Javítja a mellékvesék vesekérgének működését az endokrin egyensúly fenntartása érdekében,
- Fokozza a szervezet természetes gyógyító képességét, és lehetővé teszi, hogy a szervezet erős immunrendszert alakítson ki,
- Megakadályozza a szövetsejtek elhalását,
- Megakadályozza a szenilitást a szerevet fiatalosan tartásával,
- Csökkenti a túlérzékenység elleni szerek mellékhatásait,
- Megakadályozza a szervek degenerációját,
- Megakadályozza az antigének által okozott allergia kialakulását, mivel gátolja a hízósejtek hisztamin kibocsátását,
- Megelőzi és kezeli a rák kialakulását és blokkolja a rákos sejtek anyagcseréjét,
- Normalizál a szövetkárosodás megelőzése érdekében.
- Megakadályozza a rákos betegek embólia miatti hirtelen elhalálozását.
- Megakadályozza a trombózis kialakulását, bomlasztja a thrombinokat a környező szövetek falán és csökkenti a rákelleni gyógyszerek blokkolását, erősítve az ilyen szerek hatékonyságát.
- Csökkenti a rák által okozott fájdalmat.
Az ÉRZÉSEINK fogyasztását követően…
- Élénkség, energetikusság,
- Kevesebb az alvással töltött órák száma, de az ébredés energikus marad,
- Javul az étvágy,
- A salakanyagok rendszeresen és simán távoznak.
Nincs ismert mellékhatás. Nincs összeférhetetlenség. Mindenki fogyaszthatja.
Milyen betegségek kezelésére alkalmas?
- Magas és alacsony vérnyomás.
- Hipertónia vagy hematóma által kiváltott szívbetegségek.
- Agyvérzés, magas vércukorszint, érszűkület.
- Klimaxos rendellenességek, nőgyógyászati problémák.
- Székrekedés, aranyér.
- Krónikus hepatitisz.
- Vizelési nehézségek, sűrű vizelés.
- Gyomorbajok, nyombélfekély.
- Túlérzékenység, ide értve az orr érzékenységét és a krónikus hurutot.
- Krónikus hörghurut, asztma.
- Ízületi gyulladás, lumbágó, reuma (idősebb kori).
- Álmatlanság, letargia, ideggyengeség.
- Túlérzékenységből adódó bőrkiütések, lábujjak közötti kipállás, hematóma miatti kopaszító sömör.
Miért a kávéval párosították a Ganoderma gombát?
A ganoderma gombának sajnos van egy nem túl kellemes tulajdonsága. Keserűsége miatt élvezhetetlen az íze! Sok fejtörést okozott a tudósoknak a fogyaszthatóvá tétele, ám egyikük – zseniálisan – kitalálta, hogy az aromája tökéletesen illik a kávééhoz, így ezzel ötvözték, alapjául a legkiválóbb brazil arabica kávét választva. A kutatók rájöttek arra, ha ehhez a termékhez adják ezt a kiváló gyógynövényt, széles körben el tud terjedni, nem kell plusz étrend-kiegészítőt fogyasztani, csupán elég, ha a hagyományos, egészségtelen kávénkat lecseréljük egy sokkal értékesebbre.
Mitől lúgosító ez a kávé?
A gomba semlegesíti a kávé természetes csersavtartalmát, így ez a kávé nem savasít, hanem lúgosít! A kiváló arabica kávénak egyébként is harmadannyi a csersavtartalma, mint a kevésbé értékes robusta kávéé, s ezt tovább csökkenti a Ganodema. A mai kor emberére a túlsavasodás jellemző, mely táptalaja a ma népbetegségeknek számító csontritkulásnak, ráknak, de további kellemetlene tüneteket is okozhat, mint például levertségérzetet, izom- és ízületi bántalmakat, depressziót. A Ganoderma kávé fogyasztása hozzájárul a szervezet sav-bázis egyensúlyának helyreállításához és fenntartásához.
A hosszabban tartó élénkségérzet pedig a Ganodermától származik és nem elsősorban koffeintől!
A Ganoderma fogyasztásának hatásai
- Ellenhatásokat tapasztalhatnak a kezelés kezdeti időszakában. Esetleg szédülhetnek, elgyengülhetnek, gyakori vizelési és székelési ingert fejfájást tapasztalhatnak. Ez normális jelenség, és azt jelzi, hogy megindultak a pozitív folyamatok, a tárolt méreganyagok kioldódnak és kilökődnek a szervezetből, megkezdődik a szervezet harmonizálása.
- A páciensek egyéni fizikai állapotától függően pár napon belül megszűnnek ezek a tünetek és hamarosan élénkek és energetikusak leszünk, az alvással töltött órák száma csökken, de energiával feltöltődve ébredünk, javul az étvágyunk, a salakanyagok rendszeresen és simán távoznak.
http://szivbaratkavehaz.wellnesscoffee.eu/